Aktivnosti Komore

 

Sajam privrede kao podrška domaćim proizvođačima

/ 22.10.2016. godine/Više od 60 domaćih kompanija predstavilo je svoje proizvode na Sajmu privrede koji je održan u subotu 22. oktobra u Konzumovim prodavnicama u Sarajevu, Tuzli, Mostaru i Banjoj Luci, a uz podršku privrednih komora četiri kantona.
“Svoje proizvode, uz degustaciju i propagandne materijale, u Sarajevu predstavilo je oko 30 izlagača kako samostalnih djelatnosti, tako i većih renomiranih firmi, uglavnom proizvođača prehrambenih proizvoda, prirodne kozmetike, biljnih preparata i rukotvorina. Ujedno se nadamo da će učesnici iskoristiti ovu priliku da međusobno obave razgovore i razmotre mogućnosti uspostavljanja i unapređenja poslovne saradnje”, istakla je Mubera Kadrić, direktorica Centra za razvoj poduzetništva u Privrednoj komori Kantona Sarajevo, koja je bila jedan od partnera u organizaciji ovog događaja.

Konzum BiH sa partnerskim komorama na ovaj način nastoji na jednom mjestu okupiti što veći broj kompanija iz BiH, te prezentirati proizvode koje je teže pronaći na policama tržnih centara.


Svi posjetioci u  periodu od 11 do 17 sati, uživali su u raznovrsnoj ponudi domaćih proizvođača koji svoje poslovanje zasnivaju na tradiciji i autohtonim proizvodima svoga kraja.  


Logo

Adresa

La Benevolencije 8, 71000 Sarajevo

Tel: +387 33 250 100

Fax: +387 33 250 137

info@pksa.com.ba

Popularno

Najam kancelarijskog prostora u strogom centru Sarajeva. Kompletan sprat poslovne zgrade. Prostor se sastoji od sedam kancelarija, ukupne površine od cca 200m2, idealan za rad privrednih subjekata, predstavništava, agencija, i dr.
Kancelarije su kompletno opremljene.
Kontakt tel: 033/250-100


Copyrights © 2016 All Rights Reserved