Aktivnosti Komore

 

Komora na otvaranju obnovljenog Škoda salona 

/ 27.04.2016. godine/

Porsche Sarajevo je 27. aprila 2016. godine, uz prisustvo brojnih zvanica i predstavnika medija, otvorio obnovljeni salon automobila Škoda u naselju Alipašino polje, na Trgu međunarodnog prijateljstva 24.
Promjene su se desile u unutrašnjosti i spoljašnosti objekta i usklađene su sa korporativnim simbolima firme Porsche Sarajevo, maloprodajnog ogranka kompanije Porsche BH koja je, osim VW-a, Porschea, Audija i Seata, importer i za marku Škoda u BiH. 

Senad Olovčić i Alex Vaszi svečano su otvorili obnovljeni auto salon Škode u Sarajevu.

Na svečanosti otvaranja Škoda salona prisutnim su se obratili direktor maloprodaje Porsche BH Alex Vaszi i direktor veleprodaje Porsche BH Senad Olovčić, koji su i presijekli svečanu vrpcu, istakavši da su se vizuelne promjene usklađene sa korporativnim simbolima. Svečanosti je prisustvovao i predsjednik Privredne komore Kantona Sarajevo gosp. Muamer Mahmutović. 
Olovčić je istakao da u BiH ima 13 trgovaca Škode, kojima će se iduće godine pridružiti još sedam dilera, a u 2018. novih šest trgovaca čime će biti planski zaokružena mreža Škodinih dilera u BiH koji bi trebali doprinijeti poboljšanju prodajne mreže najprodavanije marke automobila u BiH. 



 


Logo

Adresa

La Benevolencije 8, 71000 Sarajevo

Tel: +387 33 250 100

Fax: +387 33 250 137

info@pksa.com.ba

Popularno

Najam kancelarijskog prostora u strogom centru Sarajeva. Kompletan sprat poslovne zgrade. Prostor se sastoji od sedam kancelarija, ukupne površine od cca 200m2, idealan za rad privrednih subjekata, predstavništava, agencija, i dr.
Kancelarije su kompletno opremljene.
Kontakt tel: 033/250-100


Copyrights © 2016 All Rights Reserved