Aktivnosti Komore

 

Komunikacija sa 'teškim' klijentima, dobavljačima, kolegama ...

/ 12.04.2017. godine/

U organizaciji Centra za edukaciju i informatičke poslove Privredne komore Kantona Sarajevo, 12. aprila 2017. godine održana je radionica o temi „Komunikacija sa teškim klijentima, dobavljačima, kolegama i drugim“. Svrha coaching radionice je pomoći učesnicima da savladaju tehnike pravilnog reagiranja u komunikaciji sa 'teškim' osobama, kako bi razgovor sa njima vodili profesionalno, uvjerljivo, odlučno i kako bi posao, koji obavljaju zajedno, bio efikasno realiziran.

 

Ciljevi radionice:

  • Usvojiti nove vještine i tehnike koje će učesnicima omogućiti rješavanje zahtjevnih poslovnih situacija u direktnoj komunikaciji,
  • Upravljati vlastitim stanjima i zadržati mir u razgovoru sa 'teškim' klijentima, dobavljačima, kolegama...

Radionicu je vodila Aida Sujoldžić, diplomirani psiholog, savjetnik za lični razvoj i konsultant za vještine (ruko)vođenja, sa više od 18 godina profesionalnog iskustva u privatnom i nevladinom sektoru.

Program coaching radionice je, između ostalog, obuhvatio tipove 'teških' ponašanja, zakon reciprociteta i efikasan pristup 'teškom' ponašanju, sedam tipova 'teških' situacija i preporuke za razrješenje 'teške' situacije.

 

   
    


Logo

Adresa

La Benevolencije 8, 71000 Sarajevo

Tel: +387 33 250 100

Fax: +387 33 250 137

info@pksa.com.ba

Popularno

Najam kancelarijskog prostora u strogom centru Sarajeva. Kompletan sprat poslovne zgrade. Prostor se sastoji od sedam kancelarija, ukupne površine od cca 200m2, idealan za rad privrednih subjekata, predstavništava, agencija, i dr.
Kancelarije su kompletno opremljene.
Kontakt tel: 033/250-100


Copyrights © 2016 All Rights Reserved